Antikvariát s více než 49 953 položkami
+420 775 281 837 v pracovní dny 7:00 - 14:00
Antikvariát
Nákupní košík Prázdný
SLOVENSKO, SLOVENSKO, SLOVENSKO!!!

Vážení zákazníci, jistě jste si všimli, že z naší nabídky zmizela možnost zaslání objednávky na Slovensko Českou poštou. Je to bohužel následek extrémního zvýšení ceny ze strany České pošty, které nemůžeme akceptovat. V současnosti řešíme spolupráci s některým z ostatních dopravců. Aktuálně je možné tedy většinu naší produkce zakoupit přes Aukro, které zprostředkovává zasílání na Slovensko. Děkujeme za pochopení. Váš Červený knír

Angličtina v gastronomii / English in Gastronomy
Svobodová Eva

Angličtina v gastronomii / English in Gastronomy

STAV:
9/10 (Výborný stav, minimální opotřebení odpovídající stáří)
Ilustrace
-
Není v nabídce Položku již není možné objednat.
Pro mě nezobrazovat
Možnost položku zařadit mezi nežádané mohou využít pouze přihlášení uživatelé.
ISBN
80-86073-94-7
EAN
9788086073941
Vydavatel
Typ vazby
brožovaná
Počet stran
143
Rok vydání
2002
Číslo vydání
1

Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.

Mohlo by vás zajímat