Vážení zákazníci, jistě jste si všimli, že z naší nabídky zmizela možnost zaslání objednávky na Slovensko Českou poštou. Je to bohužel následek extrémního zvýšení ceny ze strany České pošty, které nemůžeme akceptovat.
V současnosti řešíme spolupráci s některým z ostatních dopravců.
Aktuálně je možné tedy většinu naší produkce zakoupit přes Aukro, které zprostředkovává zasílání na Slovensko.
Děkujeme za pochopení.
Váš Červený knír
Kolouch Martin, Volfová Anna
Stroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů
STAV: drobně odřená obálka, trochu prohnutá kniha, trochu naražená ořízka
V první části publikace určené pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník jsou informace o strojích a zařízeních, které se používají v provozech společného stravování. Druhá část je zaměřena na technologické zásady správné přípravy pokrmů.
Zajímá Vás konkrétní spisovatel nebo třeba specifický výběr knih a nechce se Vám pokaždé nastavovat filtr? Nastavte si filtr a uložte nastavení mezi Vaše kategorie.