Antikvariát s více než 49 946 položkami
+420 775 281 837 v pracovní dny 7:00 - 14:00
Antikvariát
Nákupní košík Prázdný
SLOVENSKO, SLOVENSKO, SLOVENSKO!!!

Vážení zákazníci, jistě jste si všimli, že z naší nabídky zmizela možnost zaslání objednávky na Slovensko Českou poštou. Je to bohužel následek extrémního zvýšení ceny ze strany České pošty, které nemůžeme akceptovat. V současnosti řešíme spolupráci s některým z ostatních dopravců. Aktuálně je možné tedy většinu naší produkce zakoupit přes Aukro, které zprostředkovává zasílání na Slovensko. Děkujeme za pochopení. Váš Červený knír

Stroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů
Kolouch Martin, Volfová Anna

Stroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů

STAV: drobně odřená obálka, trochu prohnutá kniha, trochu naražená ořízka
6/10 (Průměrný stav, bez výrazného poškození)
Ilustrace
-
Kategorie
Není v nabídce Položku již není možné objednat.
Pro mě nezobrazovat
Možnost položku zařadit mezi nežádané mohou využít pouze přihlášení uživatelé.
ISBN
80-7168-719-7
EAN
9788071687191
Vydavatel
Typ vazby
brožovaná
Počet stran
112
Rok vydání
2000
Číslo vydání
1
Poznámka k číslu vydání
176-1154-00

V první části publikace určené pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník jsou informace o strojích a zařízeních, které se používají v provozech společného stravování. Druhá část je zaměřena na technologické zásady správné přípravy pokrmů.

Mohlo by vás zajímat