Antikvariát s více než 48 239 položkami
+420 775 281 837 v pracovní dny 7:00 - 14:00
Antikvariát
Nákupní košík Prázdný
Stroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů
Kolouch Martin, Volfová Anna

Stroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů

STAV: drobně odřená obálka, trochu prohnutá kniha, trochu naražená ořízka
6/10 (Průměrný stav, bez výrazného poškození)
Ilustrace
-
Kategorie
Není v nabídce Položku již není možné objednat.
Pro mě nezobrazovat
Možnost položku zařadit mezi nežádané mohou využít pouze přihlášení uživatelé.
ISBN
80-7168-719-7
EAN
9788071687191
Vydavatel
Typ vazby
brožovaná
Počet stran
112
Rok vydání
2000
Číslo vydání
1
Poznámka k číslu vydání
176-1154-00

V první části publikace určené pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník jsou informace o strojích a zařízeních, které se používají v provozech společného stravování. Druhá část je zaměřena na technologické zásady správné přípravy pokrmů.

Mohlo by vás zajímat