Antikvariát s více než 48 256 položkami
+420 775 281 837 v pracovní dny 7:00 - 14:00
Antikvariát
Nákupní košík Prázdný
Technologie přípravy pokrmů 1
Sedláčková Hana, Otoupal Pavel

Technologie přípravy pokrmů 1

STAV:
9/10 (Výborný stav, minimální opotřebení odpovídající stáří)
Ilustrace
-
Není v nabídce Položku již není možné objednat.
Pro mě nezobrazovat
Možnost položku zařadit mezi nežádané mohou využít pouze přihlášení uživatelé.
ISBN
80-7168-912-2
EAN
9788071689126
Vydavatel
Typ vazby
brožovaná
Počet stran
88
Rok vydání
2009
Číslo vydání
3
Poznámka k číslu vydání
176-881/3-09

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Mohlo by vás zajímat