Antikvariát s více než 49 914 položkami
+420 775 281 837 v pracovní dny 7:00 - 14:00
Antikvariát
Nákupní košík Prázdný

SLOVENSKO!!! SLOVENSKO!!!SLOVENSKO!!! Vážení zákazníci, jistě jste si všimli, že z naší nabídky zmizela možnost zaslání objednávky na Slovensko Českou poštou. Je to bohužel následek extrémního zvýšení ceny ze strany České pošty, které nemůžeme akceptovat. V současnosti řešíme spolupráci s některým z ostatních dopravců. Aktuálně je možné tedy většinu naší produkce zakoupit přes Aukro, které zprostředkovává zasílání na Slovensko. Děkujeme za pochopení. Váš Červený knír

Fysiologie chuti I. + II.
Brillat-Savarin Jean Anthelme

Fysiologie chuti I. + II.

STAV: dva svazky; obálka otřepená na okrajích s drobnou ztrátou; zažloutlé ořízky; mírně zkosené hřbety; některé složky volně (není vada); natržená obálka
6/10 (Průměrný stav, bez výrazného poškození)
388 Kč
Pro mě nezobrazovat
Možnost položku zařadit mezi nežádané mohou využít pouze přihlášení uživatelé.
Překladatel
Rafaela Zachystalová
Vydavatel
Typ vazby
brožovaná
Počet stran
524
Rok vydání
1929

260+264 stran

Mohlo by vás zajímat

Načíst další (+21)